بین مطالب وب سایت جستجو کنید

ورزشهای رزمی استاد محمد برزوزاده DRAGON 1 MASTER


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
اژدها
9:17
دو شنبه 14 آبان 1397

استاد برزوزاده

قدرت مشت با نیروی درونی

ویدو در ادامه مطلب

تعداد بازدید از این مطلب: 509
موضوعات مرتبط: DRAGON , ,
اژدها
2:43
چهار شنبه 2 آبان 1397
بازدید : 175
اژدها
2:43
چهار شنبه 2 آبان 1397
بازدید : 502
اژدها
20:51
سه شنبه 24 مهر 1397

هنرهای رزمی ترکیبی.

استاد برزوزاده

مشهد

خراسان

ایران

09383833797

تعداد بازدید از این مطلب: 97
بازدید : 97
اژدها
15:40
یک شنبه 19 آبان 1397

                                        استاد برزوزاده

 

استاد برزوزاده

فری فایتینگ یک ورزش رزمی و ترکیبی از رشته های کشتی، بوکس، جودو، کاراته، جو جیتسو، کیک بوکسینگ می باشد که از کاملترین نوع مبارزه در ورزش های رزمی می باشد. فری فایتینگ در کشور آمریکا و ترکیه پایه نهاده شد و پس از گذشت مدتی توسط نمایندگان این رشته جذاب در تمامی کشور ها توسعه چشمگیری یافت. فری فایتینگ کاملترین و مهیج ترین ورزش رزمی است که توسط ( برگ و شاهین ) در سال ۱۹۹۱ بنیانگذاری شد و در مدت زمان کوتاهی توانست با توجه به تکنیک های پیشرفته و کاربردی جایگاه ویژه ای را در بین سبک های رزمی و قهرمانان پیدا کند. این ورزش به خاطر داشتن شیوه ها و استایل های مبارزاتی مختلف در دو بخش آماتور و حرفه ای با گنجاندن مقررات و قوانین مسابقاتی جهت ارتقاء سطح سلامتی و شادابی ورزشکاران و قهرمانان در دنیا پایه گذاری شده است و در حال حاضر به عنوان یک انجمن قوی در سطح جهان فعالیت قابل قبولی را دارد. این رشته رزمی بدلیل داشتن فنون و تکنیک های بسیار قوی و کاربردی در بخش مبارزه و دفاع شخصی و ضربات سنگین دست و پا و درگیری های در خاک و همچنین قفل مفاصل در اغلب کشور ها گرایش جوانان جویای نام و قهرمانان تمامی رشته های رزمی را به نوع مبارزه فری فایتینگ جلب نموده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 4109
بازدید : 4109
اژدها
17:50
پنج شنبه 16 آبان 1397

استاد برزوزاده

09383833797

09353768049

 استاد اژدها محمد برزوزاده

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 91
موضوعات مرتبط: DRAGON , ,
بازدید : 91
اژدها
8:47
دو شنبه 14 آبان 1397

استاد برزوزاده

تفریح بعد از تمرین فوتبال

استاد برزوزاده

تیم نوجوانان ذوالفقار

 

مراجعه به ادامه مطلب

تعداد بازدید از این مطلب: 576
اژدها
2:38
پنج شنبه 3 آبان 1397
بازدید : 667
اژدها
2:33
پنج شنبه 3 آبان 1397
بازدید : 274
اژدها
1:24
پنج شنبه 3 آبان 1397

استاد برزوزاده

اردوی کوهسنگی مشهد با جمعی از نونهالان

 

استاد برزوزاده

کاخ بیگلر طرقبه

 

استاد برزوزاده

جلسه توجیهی مسابقه تیراندازی

تعداد بازدید از این مطلب: 657
بازدید : 657
اژدها
16:49
دو شنبه 25 خرداد 1394


 استاد برزوزاده

طیف گسترده‌ای از سلاح‌ها می‌تواند برای دفاع، با توجه به نوع تهاجم، نوع تکنیک و... مورد استفاده قرار گیرد که مناسب‌ترین آن، با توجه به نوع شرایط مختلف، متغییر است.

در بسیاری از موارد نیز استفاده از سلاح منع قانونی دارد؛ برای مثال، استفاده از سلاح گرم در اکثر کشورها ممنوع و غیرقانونی است، ولی باز به‌طور پنهانی از این سلاح‌ها استفاده می‌شود. سلاح‌های سردِ دیگری مانند انواع چاقو، باتون، اسپری فلفل و شوکِر (دستگاه شوک‌دهنده) وجود دارد که در برخی موارد، استفاده و حمل آنها منوط به اخذ مجوزهای مربوطه است.

معمولاً حمل و استفاده از اسپری رنگی با شالودهٔ آب ، نشانگر DNA و یا اسپری شناساگر فرد برای نشانه‌گذاری شخص خاطی و مشخص کردن ارتباط وی با صحنهٔ جرم در اکثر کشورها مجاز است.

اشیاء روزمره، مانند چراغ قوه، چوب بیس بال، روزنامه، جاکلیدی با کلید، ظروف آشپزخانه، و قوطی‌های آئروسُل اسپری مو و ابزارهای دیگر، می‌توانند به‌عنوان سلاح بداهه برای دفاع از خود استفاده شوند. کراوات نیز به‌عنوان محدودیت شمرده می‌شود. سلاح‌هایی مثل کوبوتان (چوب جیبی) نیز برای دفاع بسیار مناسب است. چراغ قوه‌ها و خودکارهای تکنیکال نیز ابزارهایی مناسب و روزمره برای استفاده به این منظورند. چتر و عصا نیز از این دسته سلاح‌های پنهان شمرده می‌شوند.

تعداد بازدید از این مطلب: 228
بازدید : 228
اژدها
16:6
یک شنبه 24 خرداد 1394

استاد برزوزاده

آموزش مبارزات آزاد و رینگی در مشهد بصورت خصوصی 

همچنین آموزش دفاع شخصی پیشرفته در تمام رده های سنی

شماره تماس

09383833797

استاد برزوزاده

تعداد بازدید از این مطلب: 1936
بازدید : 1936
اژدها
15:40
یک شنبه 24 خرداد 1394

متاسفانه در کشور ما ورزشهای رزمی به خوبی همایت نمیشود

همیشه ورزشهای رزمی در حاشیه قرار دارند

ومسولین تلاشی برای کسترش ورزشهای رزمی ندارند.

متاسفانه در کشور ما فقط وفقط فوتبال ورزش محسوب میشود و ورزشهای رزمی درحاشیه هستند .

من به نمایندگی از تمام رزمیکاران کشور از مسولین تقاضای توجه به ورزشهای رزمی را دارم.

رسیدگی به این موضوع برای جامعه رزمی کشور اهمیت بسیاری دارد.

آقای رییس جمهور لطفا به این موضوع رسیدگی کنید.

تعداد بازدید از این مطلب: 207
بازدید : 207
اژدها
15:3
یک شنبه 24 خرداد 1394

استاد برزوزاده

تعداد بازدید از این مطلب: 117
بازدید : 117
اژدها
15:0
یک شنبه 24 خرداد 1394

استاد برزوزاده

تعداد بازدید از این مطلب: 119
بازدید : 119
اژدها
13:1
یک شنبه 24 خرداد 1394

تعداد بازدید از این مطلب: 98
بازدید : 98
اژدها
18:5
شنبه 23 خرداد 1394

 

استاد برزوزاده

 

 

 

استاد برزوزاده

هنرهای رزمی ترکیبی یک ورزش فول‌کنتاکت رزمی است که در آن هم از فنون ضربه‌ای و هم فنون گلاویزی رشته‌های مختلف رزمی استفاده می‌شود. مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی با حداقل قوانین محدودکننده انجام می‌شود، اجرای فنون تقریبا تمام رشته‌های رزمی در آن آزاد است و به همین دلیل خشونت بالایی در مسابقات آن وجود دارد. این مسابقات معمولا بر روی یک سکوی هشت ضلعی که دور آن با توری‌های فلزی پوشیده شده است برگزار می‌شوند. بزرگترین نهاد برگزارکننده این مسابقات سازمان یواف‌سی است که مرکز آن در ایالات متحده قرار دارد و مسابقات‌ان در کشورهایی چون آمریکا، برزیل و ژاپن محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 480
بازدید : 480
اژدها
17:47
شنبه 23 خرداد 1394

استاد برزوزاده . سید میثم مقدر

 

هنرهای رزمی را به شیوه‌های مختلفی می‌توان تقسیم‌بندی کرد. یکی از این تقسیم‌بندی‌ها بر اساس تکنیک‌هایی است که در آن رشته بیشترین تأکید بر آنها می‌شود.

رشته‌های ضربه‌ای

گلاویزی

تعداد بازدید از این مطلب: 400
بازدید : 400
اژدها
17:44
شنبه 23 خرداد 1394

هنرهای رزمی امروزه به عنوان نوعی ورزش درآمده‌اند. از زمانی که برگزاری مسابقات در رشته‌های مختلف رزمی رایج شده این رشته‌ها از ماهیت اصلی رزمی خود درآمده و به صورت یک ورزش تمرین می‌شوند که بهترین نمونهٔ آن را در شمشیربازی غربی می‌توان مشاهده کرد. امروزه رشته‌های جودو، تکواندو، بوکس، شمشیربازی، کشتی آزاد و فرنگی، تیراندازی با کمان و پرتاب نیزه در برنامه رقابتهای المپیک قرار دارند و کاراته و ووشو نیز هرچند در تلاش خود برای ورود به المپیک ناکام مانده‌اند، اما مسابقات آنها در نقاط مختلف دنیا برگزار می‌شود. هنرجویان رشته‌هایی چون کیک‌بوکسینگ و جوجیتسو برزیلی نیز عمدتاً برای شرکت در مسابقات تمرین می‌کنند. این در حالیست که برخی رشته‌های رزمی مثل آیکیدو یا کونگ‌فو توآ با برگزاری مسابقه مخالف هستند.

برخی از سبک‌های رزمی بر این عقیده هستند که برگزاری رقابت باعث می‌شود تا هنرجویان بهتر و ورزیده‌تر شوند و روحیهٔ ورزشی در آنها شکل می‌گیرد. اما برخی دیگر معتقدند که قوانین موجود در مسابقات با شرایط یک مبارزه واقعی تفاوت بسیار دارد و مبارزان به جای تمرین مهارت‌های موثر در مبارزهٔ واقعی به تمرین مهارت‌های مورد نیاز برای پیروزی در مسابقه می‌پردازند. از سوی دیگر دیگر این مسابقات باعث می‌شود تا انگیزهٔ هنرجویان این رشته‌ها کسب مدال و جایزه در مسابقات باشد نه انگیزه‌های اصلی هنرهای رزمی مثل پرورش دادن شخصیت اخلاقی.

این پرسش که «بهترین رشتهٔ رزمی کدام است؟» انگیزهٔ برگزاری مسابقاتی بین مبارزان رشته‌های مختلف رزمی با کمترین قوانین ممکن شده‌است. مسابقات یواف‌سی در آمریکا به همین منظور آغاز شد و تورنمنت‌های مشابهی در ژاپن با نام‌هایی چون شوتو و پانکریس برگزار می‌شوند. این مسابقات زمینه‌سازی پیدایش رشتهٔ جدید رزمی با نام هنرهای رزمی ترکیبی شده‌اند.

برخی هنرجویان رزمی نیز در مسابقات غیرمبارزه‌ای مثل شکستن اجسام سخت یا اجرای برنامهٔ هماهنگی از تکنیک‌ها همچون پومسه، کاتا یا تالو شرکت می‌کنند. از سوی دیگر بسیاری از حکومت‌ها نیز به دلایل سیاسی هنرهای رزمی را به سوی ورزشی شدن سوق داده‌اند. انگیزهٔ اصلی حزب کمونیست جمهوری خلق چین در تبدیل هنرهای رزمی چینی به رشتهٔ ورزشی ووشو در واقع سرکوب کردن ماهیت عصیان‌گرانهٔ موجود در هنرهای رزمی بوده‌است.

مصدومیت

با اینکه هنرهای رزمی رشته‌هایی برخوردی هستند اما مصدومیت در آنها نادر است و این احتمالاً به دلیل نظارت بالا در بیشتر باشگاه‌ها و اهمیت خویشتنداری در این رشته‌هاست. در در یک تحقیق مقایسه‌ای از میزان مصدومیت در رشته‌های مختلف ورزشی؛ رشته‌های رزمی با ۱۶.۹ مصدومیت از هر ۱۰۰ هزار نفر در انتهای فهرست ورزش‌ها قرار گرفته بودند در حالیکه بسکتبال با ۱۸۸ مورد در بالای فهرست قرار داشت و حتی رقص با ۱۸.۸ مورد درصد بالاتری از آسیب‌دیدگی نسبت به ورزش‌های رزمی را شامل می‌شد.

مصدومیت‌های شایع در رشته‌های رزمی نیز کبودی، کوفتگی، رگ‌به‌رگ‌شدن و پیچ‌خوردگی است. البته احتمال بروز مصدومیت‌های خطرناکی همچون ضربه مغزی، شکستگی استخوان و فلجی در ورزش‌های رزمی وجود دارد که در رقص چنین مصدومیت‌‌هایی غیرمحتمل است. اما مصدومیت‌های مرگبار بسیار نادر هستند. حداقل سه مورد مرگ بر اثر ضربه به شکم یا سینه و آسیب به اعضای داخلی بدن گزارش شده اما خطر جدی بیشتر بر اثر ضربات مشت و لگد به ناحیهٔ سر بروز می‌کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 109
بازدید : 109
اژدها
17:39
شنبه 23 خرداد 1394

استاد برزوزاده

نیمهٔ دوم قرن نوزدهم طلیعهٔ آغاز تاریخ هنرهای رزمی به عنوان ورزش‌های مدرنی بود که از دل سیستم‌های سنتی جنگی برآمده بودند. اروپا در این دوران شاهد شکل‌گیری بوکس و شمشیربازی در شکل ورزشی خود بود. در ژاپن نیز شکل‌های مدرن جودو، جوجیتسو، و کندو با احیای مکاتب رزمی عصر ادو بنیان‌گذاری شدند. در تایلند قوانین مدرن موای تای در دهه ۱۹۲۰ تدوین شد و در چین هم تاریخ نوین هنرهای رزمی در دهه ۱۹۳۰ معروف به دهه نانجینگ با افتتاح انستیتو گیوشو زیر نظر حکومت کومینتانگ، آغاز شد.

شمشیربازی و کشتی آزاد و فرنگی در اولین دورهٔ المپیک مدرن در سال ۱۸۹۶ در برنامهٔ بازی‌ها قرار گرفتند و بوکس نیز در سال ۱۹۰۴ وارد المپیک شد. اتحادیه بین‌المللی بوکس در ۱۹۲۰ پایه‌گذاری شده و قهرمانی شمشیربازی جهان از سال ۱۹۲۱ برگزار می‌شود.

با افزایش روابط میان غرب و آسیا تعداد بیشتری از سربازان غربی جنگ جهانی دوم و جنگ کره را در چین، ژاپن و کره گذراندند و با سبک‌های رزمی محلی این نقاط آشنا شدند. جوجیتسو، جودو و کاراته در دهه‌های ۶۰-۱۹۵۰ در جهان غرب محبوبیت پیدا کردند. کیک‌بوکسینگ آمریکایی در دهه ۱۹۷۰ به عنوان ترکیبی از بوکس و کاراته تکوین یافت و تکواندو در جریان جنگ کره در دهه ۱۹۵۰ توسعه پیدا کرد.

در اواخر دهه ۱۹۶۰ و ۷۰ توجه رسانه‌های جمعی به هنرهای رزمی چینی تحت تأثیر بروس لی افزایش پیدا کرد. بروس لی سبکی به نام جیت کان دو را بنیان نهاد که از وینگ‌چون کونگ‌فو، یکی از هنرهای رزمی سنتی چینی، اقتباس شده بود. رقابتهای قهرمانی جودو جهان از سال ۱۹۵۶ آغاز به برگزاری کرد و جودو در المپیک ۱۹۶۴ توکیو وارد برنامهٔ مسابقات المپیک شد. رقابتهای قهرمانی جهان کاراته نیز از سال ۱۹۷۰ برگزار می‌شود.

در قرن بیستم چندین رشتهٔ رزمی نیز برای مبارزات تن‌به‌تن نیروهای نظامی طراحی شدند. کراو ماگا در اسرائیل، سیستما در شوروی و سانشو در چین از جمله این رشته‌ها هستند. آمریکایی‌ها در دوران جنگ سرد اهمیت چندانی برای نبردهای تن‌به‌تن بدون سلاح قائل نبودند اما اخیراً توجه بیشتری به تمرین این مبارزات در نیروهای نظامی داشته‌اند.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 192
بازدید : 192
اژدها
17:33
شنبه 23 خرداد 1394

استاد برزوزاده

هنرهای رزمی به سیستم‌ها و سنت‌های مدونی از تکنیک‌ها و فنون مبارزه‌ای گفته می‌شود که با انگیزه‌ها و دلایل متفاوتی تمرین می‌شوند؛ برای دفاع شخصی، رقابت در مسابقات، سلامتی بدنی و تناسب اندام، سرگرمی و تفریح و همچنین رشد و تعالی ذهنی، جسمی و معنوی.

اصطلاح هنرهای رزمی بیشتر به رشته‌های رزمی شرق آسیا اشاره دارد، اما رشته‌های غربی همچون بوکس، ساواته، پانکریشن و انواع کشتی نیز گاهی در مجموعهٔ هنرهای رزمی قرار داده می‌شوند. هنرهای رزمی شرق آسیا به دو گروه «مسلح» و «بی‌سلاح» تقسیم می‌شوند. اولی مهارت‌هایی چون تیراندازی با کمان، نبرد با نیزه و شمشیرزنی را شامل می‌شود و دومی یعنی رشته‌های مبارزهٔ بی‌سلاح بر ضربات دست و پا و فنون گلاویزی تأکید دارند.

امروزه برخی مهارت‌های مبارزه با سلاح همچون کِندو (شمشیرزنی ژاپنی) و کیودو (تیراندازی با کمان ژاپنی) به عنوان یک رشتهٔ ورزشی تمرین می‌شوند و رشته‌های بدون سلاحی همچون کاراته، جودو، تکواندو، کونگ‌فو، آیکیدو و هاپکیدو نیز به عنوان روش‌های دفاع شخصی تمرین می‌شوند. همچنین شکل‌های ساده شده‌ای از تای‌چی‌چوان، نوعی کونگ‌فوی چینی، که از ماهیت رزمی خود خارج شده، به طور گسترده‌ای برای حفظ سلامتی تمرین می‌شوند.

بسیاری از تکنیک‌ها و تمرینات رشته‌های مختلف رزمی مشابه است اما هر یک از آنها ترکیب مخصوصی از مهارت‌ها را در خود جای داد‌ه‌اند. برخی از آنها مثل کاراته بر حرکات پویا، دقیق و مستقیم تأکید دارند و برخی همچون آیکیدو تکنیک‌های نرم‌تر، آهسته‌تر و پیوسته‌تر را به کار می‌گیرند. هر یک از رشته‌های رزمی به میزان خاصی از توانایی‌های بدنی شامل قدرت بدنی، انعطاف‌پذیری (به‌ویژه‌ در ناحیه لگن)، هماهنگی عضلات و استقامت نیاز دارد.[۱]

مهمترین جنبهٔ وحدت‌بخش هنرهای رزمی شرق آسیا که آنها را از رشته‌های رزمی سایر نقاط دنیا متمایز می‌کند، تاثیر مکاتب دائو و ذن آئین بودایی بر آنهاست. این ویژگی باعث شده تا وضعیت ذهنی و معنوی هنرجویان اهمیت بالایی داشته باشد. در هنرهای رزمی بر درونی‌سازی وضعیتی تأکید می‌شود که در آن کارکردهای محاسبه‌گری ذهن به تعلیق درآمده تا ذهن و بدن به عنوان یک واحد پیوسته به شرایط محیطی و تغییرات آن واکنش نشان دهند. در مکاتب دائو و ذن نیز بر به دست آوردن چنین وضعیتی تأکید می‌شود و راه رسیدن به آن نیز از طریق تجربه و تمرین است. به همین دلیل بسیاری از پیروان این مکاتب به تمرین هنرهای رزمی به عنوان یک فعالیت فلسفی و روحانی می‌پردازند.[۲]

در قرن بیستم شاهد محبوبیت روزافزون هنرهای رزمی شرقی در جهان غرب بوده‌ایم. جودو در سال ۱۹۶۴ و تکواندو از سال ۲۰۰۰ در برنامه رسمی بازی‌های المپیک قرار گرفته‌اند و در ابتدای سده ۲۱ نیز یک رشتهٔ تلفیقی به نام هنرهای رزمی ترکیبی با وام گرفتن فنون رشته‌های مختلف رزمی، اهمیت خاصی پیدا کرده‌است.

تعداد بازدید از این مطلب: 594
بازدید : 594
اژدها
16:28
شنبه 23 خرداد 1394

تعداد بازدید از این مطلب: 322
بازدید : 322
اژدها
16:14
شنبه 23 خرداد 1394
تعداد بازدید از این مطلب: 4987
بازدید : 4987
اژدها
16:4
شنبه 23 خرداد 1394
اژدها
18:39
شنبه 23 خرداد 1389

 

تعداد بازدید از این مطلب: 520
بازدید : 520

صفحه قبل 1 صفحه بعد

سلام عزیزان نظرتون راجع به این مطالب چیه؟؟؟

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش آمدید امیدوارم از مطالب این وب سایت لذت ببرید. باتشکر مدیریت.
تمام حقوق اين وب سايت متعلق به DRAGON MASTER مي باشد | طراحی قالب : تم ديزاينر